top of page

Vad händer just nu?

Kärrasands dansläger 2023

Vi vill härmed presentera Smålands dansläger i Kärrasand 2023!!

Lägret genomförs som vanligt v30 i dagarna 4 mellan onsdag den 26/7 - lördag 29/7. Veckan kommer vara späckad med massa kul kurser och dansinspiratörer och såklart härliga dansare.

Under lägret kommer vi arrangera kurser inom fox, bugg och bluesdans. 

Vi kommer även att öppna upp rotundan för socialdans på onsdagskvällen.

Crazy Stepz som är en av våra samarbetspartners under lägret kommer arrangera  danskvällar på fredagen till Blender och lördagen till Casanovas. Dessa kvällar blev succé förra året så missa inte detta! 

Bugg inspiratörer Adéle och Simon från Spinnrockarna i Kalmar kommer även i år att hålla i bugg intermediate kursen vilket vi är enormt tacksamma för.

Liksom tidigare år har vi också glädjen att presentera Ann-Charlotte Vacker och Thomas från företaget Dansklasser. De kommer att bjuda er på en helt magisk kurs inom bluesdansen.

Som om det inte vore nog så kommer även Ann-Charlotte och Thomas att vara dem som inspirerar er under bugg Advanced kursen också. I denna kursen kommer ni få uppleva både utmaning, glädje och få många härliga tips och tricks.

Nyhet för Smålands dansläger 2023 är att vi i år har äran att samarbete med fantastiska Marie Herbst från Maries kroppshälsa och Helhetscenter i Mörrum. Hon kommer erbjuda er fantastiska yogapass under lägret. 

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Länkar till anmälningarna kommer läggas ut i februari månad.

Se nu till att boka er campingplats på campingen i Kärrasand, det är redan många platser bokade.

Hoppas verkligen vi ses v 30 och att solen är med oss precis om de övriga åren.

Varmt välkomna ska ni vara...
mvh DWUS

 

Ni hittar även evenemanget på vår facebooksida: @dancewithusoul

bottom of page