IMG_0976.jpg

Hej.
 

Vi, ( Daniel och Maria ) har både social dansvana samt erfarenhet från tävlingsgolvet.

I grunden är vi båda lärda i den traditionella foxtroten och har erfarenhet av olika danser.

 

De moderna varianter av den traditionella foxtroten som finns idag har färgats av olika stilar och framförallt av andra besläktade pardanser.

Vi har inspirerats av ett flertal fantastiska förebilder som har hjälpt oss att hitta och vidareutveckla vår dansstil.

Resan började  med den numera populära variationen dirtyfox tillsammans med det mint lika populära gnusset.

Idag har vi mer eller mindre lämnat det bakom oss och upptäckt vad Tango och Kizomba kan göra med vår Fox.

Variationerna av olika stilar har gett oss möjligheten att låta musiktypen bestämma hur vi färgar vår dans.

Det viktigaste vi lärt oss på vägen är hur viktigt samspelet, närvaron och musikanpassning är.  Den mest avancerade dansen  med de mest komplicerade turerna kan se livlös ut utan de tre viktigaste grundpelarna.  Med samspel, närvaro och endast blygsam musikanpassning kan en enkel dans bli en magisk upplevelse. Det är vad vi menar med: " Dance with u soul "

Under vintern/våren 2018 startade vi upp våra första terminskurser i modern fox. En start på ett nytt och spännande äventyr som har gett oss både nya bekantskaper men även glädje, inspiration och framförallt utveckling. Tillsammans växer vi och det är helt underbart att få göra det tillsammans med andra med dansen i hjärtat.

 

Vi erbjuder lokala terminskurser, helgkurser, privatlektioner, workshops samt dans sammankomster. Bland annat håller vi i "Smålands dansläger" som 2019 blev överlåtet till oss. En enorm ära att få vara arrangör i detta enorma evenemang. 

Är ni intresserade av att vi kommer till er förening, eller önskar du utveckla din alternativt er  dans i paret?  eller har ni andra frågor/funderingar, tveka då inte att ta kontakt med oss.

Ni hittar oss på Facebook på Dancewithusouls sida, telefon och e-mail. .

Med vänlig hälsning

Daniel och Maria